Beleyemiz BENGİ Projesine Destek Olmaya Devam Ediyor

BENGİ Projesi´nin "Akademik Başarı" ve "Okul Aile Toplum" başlıklarında Dursunbey’de çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

30 Kasım 2017 Saat: 15:53

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayhan Aydın tarafından Dursunbey’de eğitim gören öğrencilerin velilerine ve öğretmenlere özel söyleşi programı gerçekleştirildi. Dursunbey Belediyesi ve Milli Eğitim Özel Büro  ekibinin organizasyonu ile gerçekleştirilen etkinliklerde ilk olarak Dursunbey Çok Programlı Anadolu Lisesi Pansiyon Salonunda velilere yönelik olarak "Sınav Stresiyle Baş Etme ve Akademik Başarıyı Artırma Yöntemleri" söyleşisi düzenlendi. Etkinliğe katılan çok sayıda velinin katkısı ve Prof. Dr. Ayhan Aydın´ın sunumu ile oldukça verimli geçen söyleşi sonunda veliler için kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Ayhan Aydın, velilerin yoğun ilgisi nedeniyle teşekkür etti.

Öğretmenler için de 125. Yıl İMKB Yatılı Bölge Ortaokulu Salonunda "Sahne Sanatı Olarak Öğretmenlik" söyleşisi gerçekleştiren Prof. Dr. Ayhan Aydın, sunumu ile kimi zaman güldürüp, kimi zaman duygulandırırken öğretmenlerde derin bir etki bıraktı. Program sonrası öğretmenler için de kitaplarını imzalayan Prof. Dr. Ayhan Aydın, kendisine gösterilen teveccühün kendisini çok mutlu ettiğini, Anadolu´nun bu güzel İlçesinde bulunmaktan büyük keyif aldığını belirterek, Dursunbey´i tekrar ziyaret edeceği sözünü verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir ise Prof. Dr. Ayhan Aydın´a yoğun programına rağmen gerçekleştirdiği ziyareti ve söyleşiler için teşekkür ederken, İlçenin sembolü olan ahşap işçiliğinin güzel bir örneği olan Mangala Oyunu hediye etti ve İlçemizde kendisine gönlünü açmış dostları olduğunu ve her zaman kapılarının açık olduğunu ifade etti.