Belediye Başkanımız Mazbatasını Aldı

31 Mart yerel seçimlerinde oyların çoğunluğunu alarak yeniden Dursunbey Belediye Başkanlığı görevine getirilen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan mazbatasını aldı.

04 Nisan 2019 Saat: 15:36

31 Mart yerel seçimleri seçim sonuçlarına göre 2. dönem için Dursunbeyli hemşehrilerimiz tarafından yeniden görev başına getirilen Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, Başkanlık mazbatasını aldı.

Dursunbey Adliyesinde gerçekleşen mazbata törenine katılan Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan ve Meclis üyesi adaylarımıza Hakime Direnç Orçum tarafından mazbatalarını teslim edildi.

Buna göre yeni dönemde Belediye meclisimiz AK Parti'de Mustafa Korkmaz(Kontenjan), Sadettin Aslan(Kontenjan), Akif Kandemir, Mustafa Sali, Halil Sarığlu, Fatma Kireç, Mehmet Kurt, Ahmet Savran, İsmail Kıymaz, Yusuf Turhan, Mustafa Akman, İzzet Çalışkan, İsmail Tahtalı meclis üyesi olurken, İyi Parti'den ise Hüseyin Uysal ve Yahya Çoban isimlerinden oluştu.

Yeni dönem ve yeni yönetimin İlçemize hayırlı olmasını temenni ederiz.