Başkanımızın Yeni Yıl Mesajı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan Dursunbey olarak 2018 yılını hizmetler açısından dolu dolu geçirdiklerini belirtti. 2019 yılının ise hayırlar getirmesini temenni etti.

31 Aralık 2018 Saat: 10:40

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan yeni yıl sebebi ile bir mesaj yaymladı. Belediye hizmetleri açısından 2018 yılını değerlendiren Başkan Bahçavan, Dursunbey Belediyesi olarak özellikle OSB açısından önemli bir yol kat edildiğini belirtti. Başkan Bahçavan 2019 yılının hem Dursunbey açısından hem de Türkiye açsından hayırlara vesile olmasını diledi.

Başkan Bahçavan yaptığı açıklamada; “ Çok değerli hemşehrilerim; Sizlerinde şahit olduğu gibi 2018 yılını dolu dolu geçirdik. 2018 yılında özellikle Dursunbey’imizin ve kırsal mahallelerimizin alt yapı ve üst yapı çalışmalarının çoğunu tamamladık. Yapmış olduğumuz çalışmalarda gösterdiğiniz sabır için sizlere çok teşekkür ediyorum. Alt yapı ve üst yapı çalışmalarımızda Büyükşehir Belediyemizle bu işleri koordineli yaptık. Tabi biz yola çıkarken 2014 yılındaki seçim beyannamemizde sizlere bizlerin asli görevlerimizin dışında İstihdam ile ilgili bir takım sözlerde vermiştik. Bu yönden 2018 yılı bizim için verimli ve sevinçli bir yıl oldu. Biliyorsunuz Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili alt yapı çalışmaları başladı. Şu anda onlarca büyük çapta firma bizimle iletişim halinde. Bizden yer talebinde bulunuyorlar. Bir çok firma yetkilisi ilçemize gelerek OSB ile ilgili incelemelerde bulunuyor. OSB'mizin teşvikleri de yatırımcımızın dikkatini çekiyor. İnşallah 2019 yılı sonunda bitecek olan alt ve üst yapı çalışmalarının ardından burada onlarca fabrikanın yükselişine birlikte şahit olacağız. 2018 yılında bir çok önemli projeyi hayata geçirmiş olmanın memnuniyeti ile gelecek yıllara yaptığımız yatırımlar ile de bizleri ziyadesi ile memnun eden bir yıl oldu. Acısı ve tatlısı ile geride bıraktığımız 2018 yılında aramızdan ayrılan tüm kardeşlerimize mevlamdan rahmet, mutluluğuna ortak olduğumuz kardeşlerimize de hayat boyu mutluluk ve saadetler temenni ediyorum. 2019 yılının ise herkese hayırlar getirmesini mevlamdan niyaz ediyorum” dedi.