Başkanımızın Mutlu Günü

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın oğlu Enes Bahçavan dünya evine girdi. Düğüne ilgi oldukça yoğun olurken Balıkesir’den ve Ankara’dan birçok siyasi ve iş adamı düğüne katılım sağladı.

14 Temmuz 2017 Saat: 15:39

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın oğlu Enes Bahçavan hayatını Gül ailesinin kızları Esra ile birleştirdi. Dursunbey Saz kır bahçesinde gerçekleşen düğün Siyaset ve iş dünyasını bir araya getirirken, düğün davetine vatandaşların ilgisi de oldukça yoğun oldu. Saat 14.00’da başlayan ve akşama dek süren düğüne 7 bine yakın kişi katıldı.
Balıkesir’de gerçekleşecek olan 15 Temmuz etkinlikleri sebebi ile düğüne gündüz saatlerinde katılan Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, gelin alma törenine katıldılar. Düğüne ayrıca Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Kasım Bostan ve AK Parti MKYK üyesi Ali Aydınlıoğlu’da katıldı. Saz kır bahçesinde katılımcıları karşılayan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan düğüne gelen herkesle yakından ilgilendi. Akşam saatlerinde düğün davetine İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İl ve İlçe yönetimleri, Simav Belediye Başkanı, İş adamları da eşik etti.
BAŞKAN BAHÇAVAN OĞLUNUN NİKÂHINI KIYMANIN MUTLULUĞUNU YAŞADI
Yemek davetinin ardından ise saat 22.00’de gerçekleşen nikâh törenine geçildi. Katılımın çok yoğun olduğu nikâh töreninde gelin ve damat alkışlarla karşılandı. Genç çiftin dansının ardından ise Nikâh törenine geçildi. Kendi oğlunun nikâhını kıymanın mutluluğunu yaşayan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan bu duygunun tarif edilemeyeceğini söyledi. Ailelerin soyadlarına itafta bulunan Başkan Bahçavan, “Gülün kıymetini, ancak Bahçavan bilir” diyince katılımcılardan yoğun bir alkış aldı.  Nikâh şahitliklerini ise Balıkesir Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı ile Bekir Dereköy, Bayam Ali Koçak, Serpil Budak yaptı. Başkan Bahçavan tarafından kıyılan nikâhın ardından ise Dursunbey Belediyesinin her evlenen çifte armağanı olan Türk bayrağı ve Kur’an-ı Kerim Enes ve Esra Çiftine hediye edildi. Aile cüzdanı ise Milletvekili Kasım Bostan tarafından gelin Esra Bahçavan’a takdim edildi.
Gece geç saatlere dek süren düğün’e katılım sağlayamayan davetliler ise telefon ve Posta yoluyla Bahçavan ve Gül ailelerine mutluluklar diledi.