Başkanımız Ramazan Bayramını Kutladı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

24 Haziran 2017 Saat: 13:58

Başkan Bahçavan mesajında, “ Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecesi’ni içerisinde barındıran Ramazan ayı’nı en güzel bir şekilde eda ederek, Allah’a kulluk vazifemizi yerine getirmenin sevinciyle Ramazan Bayramı’na ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız.” dedi.

Başkan Bahçavan yayınladığı Ramazan Bayramı mesajında şu ifadelere yer verdi; “Evveli rahmet ortası mağfiret sonu cehennemden azad olan, bin aydan daha hayırlı kadir gecesini içerisinde barındıran ramazan ayını en güzel bir şekilde eda ederek Allah’a kulluk vazifemizi yerine getirmenin sevinciyle Ramazan Bayram’ına ulaşmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı bayramlarda büyüklerimizi ziyaret ederek onların rızasını almalı, ahrete irtihal etmiş geçmişlerimizin kabirlerini de ziyaret ederek onların için dua etmeliyiz. Kardeşliğimizin her seferinde yeniden canlandığı bayramlar aynı zamanda barıştır. Dolayısıyla Bayramları barış, huzur ve güven içerisinde geçirmemiz için üzerimize düşen her ne varsa yapmalıyız diye düşünüyorum. Bu vesile ile Dursunbeyli hemşehrilerim başta olmak üzere tüm İslam âleminin Ramazan bayramını en kalbi duygularımla kutluyor, bayramının İlçemize ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini yüce Rabbimden dua ve niyaz ediyorum.”