Başkan Bahçavan Muhtarlar’a Yatırımları Yerinde Anlattı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, muhtarlar günü vesilesi ile gerçekleşen program sonrası İlçe Muhtarlarını Organize Sanayi Bölgesi ve Yol çalışmaları ile ilgili bilgilendirdi.

Videoyu İzlemek için Tıklayın...
19 Ekim 2019 Saat: 19:26

19 Ekim’de kutlanan muhtarlar günü vesilesi ile Dursunbey’de çeşitli etkinlikler düzenlendi. Cumhuriyet meydanında gerçekleşen resmi tören ile başlayan etkinlikler kapsamında muhtarlar Atatürk büstü önüne çelenk koydu. Resmi törenin ardından Dursunbey Kaymakamlığı ve Dursunbey Belediye Başkanlığını ziyaret eden muhtarlar, Kaymakam Emrullah Temizkan ve Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret ettiler.

Daha sonra Kaymakamlık ve Belediye tarafından Mehmet Akif Ersoy Kültür merkezinde düzenlenen Muhtarlar buluşması toplantısına katılan 111 muhtar’a ilk olarak Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan hitap etti. 2014 ile 2019 yılları arasındaki yatırımları değerlendiren başkan Bahçavan, 2019 ile 2024 yılları arasında uygulanacak olan stratejik plan ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Devam eden Devlet yatırımları ile ilgili de muhtarları bilgilendiren Başkan Bahçavan,  muhtarlara çok önem verdiklerini ve bu vesile ile muhtarlar gününü kutladığını söyledi. Başkan Bahçavan’ın ardından söz alan Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan’da 19 Ekim Muhtarlar gününü kutlayarak, muhtarlara görevlerinde başarılar diledi. Muhtarlar adına söz alan Tepeköy Mahallesi muhtarı Hüseyin Bulut, kendilerine değer veren ve bu günü armağan eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkürlerini iletti. Bu toplantılar ile muhtarları bir araya getiren Dursunbey Kaymakamı ve Belediye Başkanına da teşekkür eden Bulut, muhtar arkadaşlarının gününü de kutladı. Toplantı sonrası Dursunbey Belediyesi tarafından muhtarlar onuruna öğle yemeği programı gerçekleşti.

Kültür Merkezindeki programın ardından otobüsler ile Organize Sanayi Bölgesine hareket eden muhtarları, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan devam eden çalışmalar ile ilgili bilgilendirdi. OSB’de altyapı çalışmalarının hızla devam ettiğini ifade eden Başkan Bahçavan, 10 yatırıcıya şu ana kadar tahsislerin yapıldığını söyledi. Elektrik hatları ihalesinin de yapıldığını hatırlatan Başkan Bahçavan, önümüzdeki yıl itibari ile altyapı çalışmalarının tamamlanmasının planlandığını söyledi. OSB ziyaretinin ardından Dursunbey çevreyolunda ki çalışmalarını inceleyen muhtarlar, yolda gelinen süreç ve asfaltlama çalışmaları hakkında bilgilendirildi.