Alaçam Dağlarında Kartpostallık kar manzaraları

Kar yağışı sebebiyle Dursunbey Alaçam Dağlarında oluşan kartpostallık görüntüler, görenleri hayran bıraktı.

20 Aralık 2021 Saat: 10:21

Dursunbey’in yüksek kesimlerinde gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerine kadar devam eden kar yağışı, yaklaşık 40 cm’lere ulaştı. Yoğun kar yağışının ardından Alaçam dağlarında kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Balıkesir Büyükşehir ve Dursunbey Belediyesinin karla mücadele ekiplerinin sabah saatlerine dek kar küreme çalışması gerçekleştirdi. İlçe genelinde kapalı yol bulunmazken, kar yağışının yüksek kesimlerde devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Dursunbey Belediyesi tarafından paylaşılan Alaçam dağlarındaki kar manzaraları sosyal medyada ilgi gördü. Belediyeden yapılan açıklamada; “İlçemizin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı. Değirmenerek bölgesinde kar yağışı yaklaşık 40 cm'lere ulaştı” denildi.