Akyayla'da 6. Geleneksel Halk İftarı

Dursunbey’e bağlı Akyayla Mahallesinde Dursunbey Belediyesinin organizesi, LEvent ve Hüseyin Kurtlarlıoğlu kardeşlerin sponsorluğu ile halk iftarı düzenlendi. Bu yıl 6. sü gerçekleşen İftar programına ilgi oldukça yoğun oldu. İftar programının sonunda Başkan Bahçavan Çocukları yine unutmadı.

28 Mayıs 2019 Saat: 11:40

Akyayla Mahallesinde Belediyenin organizesi Kurtlarlıoğlu inşaatın ise sponsorluğu ile bu yıl 6.kez yapılan halk iftarı gerçekleştirildi. Akyayla Mahallesi Okul bahçesinde gerçekleştirilen iftar programına Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Meclis Üyesi Halil Sarıoğlu, İzzet Çalışkan, Mehmet Kurt, yemeğin sponsoru olan Levent ve Hüseyin Kurtlarlıoğlu kardeşler ile mahalle sakinleri katıldı.

Belediye Sosyal Hizmetler personeli tarafından hazırlanan masaları iftara sayılı dakikalar kala dolduran Mahalle sakinleri Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve ailesi ile birlikte yemeğe katılan diğer misafirleri karşıladılar. Yemekleri görevliler tarafından masalarına getirilen vatandaşlar ezanın okunması ile birlikte oruçlarını açtılar. Yenen yemeğin ardından ise yemek duası yapıldı. Yemek sonrası konuşan Başkan Bahçavan kendilerini bu yıl altıncı kez misafir eden Akyayla Mahallesi sakinlerine teşekkür etti. Akyayla’da gerçekleşen bu iftarları Kurtlarlıoğlu İnşaat’ın katkıları ile verdiklerini söyleyen Başkan Bahçavan Kurtlarlıoğlu kardeşlere de teşekkür etti. Bu iftarın her yıl yapılacağını ifade eden Başkan Bahçavan 6 yıldan bu yana hayatını kaybeden mahalle sakinlerine ise rahmet diledi.

BAŞKAN AMCA ÇOCUKLARA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Konuşmaların ardından Mahalle Muhtarı Ramazan Çakar ile köyün sorunlarını görüşen Başkan Bahçavan çocukları yine unutmadı. Çocuklara getirdiği oyuncakları dağıtan Başkan Bahçavan Mahalle sakinlerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.