83. Dursunbey Panayırı başladı

Balıkesir bölgesinin en büyük panayırlarından biri olma özelliğini elinde bulunduran Dursunbey Panayırının 83.sü başladı.

11 Ağustos 2017 Saat: 09:17

Dursunbey'de her yıl geleneksel olarak yapılan Emtia panayırı geleneksel tarihi olan 10 Ağustos'ta başladı. Bu yıl 83. si gerçekleşen Dursunbey Panayır'ına Esnafın ilgisi oldukça yoğun olurken Panayır alanı geçmiş yıllara göre daha da genişlemesine rağmen satılacak yer kalmadı. İlçe dışından gelen bir çok esnafta yer kalmaması sebebi ile geri dönmek zorunda kaldı.

YSK Başkanı Sadi Güven ve Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan'ın da katıldığı panayır'da AK Parti İlçe Başkanı Akif Kandemir ve Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan'ın eşliğinde esnafları ziyaret ettiler. Vatandaşlarla sohbet eden Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, lünapak alanında ki oyun gruplarına da bindi. İlk gün vatandaşların ilgisinin yoğun olduğu panayırın 14 Ağustos tarihine kadar süreceği ve son gün Güreş Sahasında 78. Geleneksel Dursunbey Yağlı Güreş müsabakalarının yapılacağı bildirildi.

yorum YORUMLAR
toplam yorum 0 kullanıcı yorumu