23 Nisan Dursunbey'de Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Ulusal egemenlik ve çocuk Bayramı çeşitli etkinlik ve gösterilerle tüm Türkiye’de olduğu gibi Dursunbey’de de kutlandı.

23 Nisan 2019 Saat: 11:49

23 Nisan törenleri ve etkinlikleri Dursunbey Cumhuriyet Meydanında gerçekleşti. Saat 09.45'de başlayan çelenk sunma töreninden okunan saygı duruşu ve istiklal marşının ardından, Üçeylül İlkokulu tarafından hazırlanan 23 Nisan etkinliklerine geçildi.

Törene Dursunbey Kaymakamı Emrullah Temizkan, Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti İlçe Başkanı Üzeyir Sali, kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri ve siyasi partilerden temsilciler katıldı. Etkinlikler okullardan öğrencilerin okudukları şiirlerle devam etti.  Üçeylül İlkokulu öğrencilerinin hazırladıkları çeşitli danslar izleyicilerden büyük alkış alırken, Barana gösterisini sunan öğrenciler gösterilere damgasını vurdu.

Törenlerin sonunda çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilere ve yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.