Faaliyetlerimiz

Milletvekilimiz Işıklar'da İftara katıldı

Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, Dursunbey’de referandumda yüzde yüz evet oyu ile rekor kıran Işıklar ve İrfaniye Kırsal mahallerinde ikamet eden vatandaşlara iftar yemeği verdi.

05 Haziran 2017 Saat: 14:57

Dursunbey’in vekili olarak bilinen ve ilçeye sık sık ziyaretlerde bulunan Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan, referandum’da rekor kıran iki mahallede vatandaşlara yönelik iftar yemeği verdi. Işıklar mahallesinde gerçekleşen iftar programına AK Parti Balıkesir Milletvekili Kasım Bostan’ın yanı sıra Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, AK Parti Dursunbey İlçe başkanı Akif Kandemir, Belediye Meclis üyeleri, AK Parti teşkilat mensupları ve Işıklar ve İrfaniye’den çok sayıda vatandaş katıldı.

Akşam ezanı öncesi mahalleye gelen Milletvekili ve Belediye Başkanı vatandaşlarla sohbet ederken, onların sorunlarını dinlediler. Mahalleliler tarafından coşku ile karşılanan Milletvekili Kasım Bostan kendilerine her daim destek olan Dursunbey halkına da teşekkür etti.

Okunan akşam ezanı ile oruçlarını açan kalabalık daha sonra hep birlikte dua etti.
Başkan Bahçavan, Işıklar Mahalle Meydanı'nda gerçekleştirilen iftar programında yaptığı konuşmada, İrfaniye ve Işıklar mahallelerinin 16 Nisan referandumunda Türkiye'ye sahip çıkarak "evet" dediğini söyledi. Mahallelilere teşekkür eden Bahçavan, "Mahallelerimizin bu tutumu, Milletvekilimiz Kasım Bostan'ın gözünden kaçmadı. 'Dursunbey ilçesinde iftar yemeği vereceğim ama İrfaniye ve Işıklar mahallelerini bir araya getireceğiz' dedi. Milletvekilimize de teşekkür ederim." diye konuştu.

Milletvekili Bostan ise, bölgede en çok "evet" oyu veren ilçenin Dursunbey olduğunu belirterek, "29 bin 481 seçmenden 26 bin 459 seçmen oy kullanarak yüzde 89,5 katılım sağlayan Dursunbey'de bu iki mahalle yüzde 100 'evet' dedi. Partimize sahip çıkan ilçe halkı ve özellikle İrfaniye ve Işıklar Mahallesine çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Aziz CİVANA
05 Haziran 2017 Saat: 19:02
Sayın vekilimize ve belediye başkanımıza ilçe başkanımıza çok teşekkür ederiz. B ziyaretlerin sık sık yapılıp kırsal kesimin sorunlarını dinlenmesıni dileriz.