Faaliyetlerimiz

MHP İlçe Başkanından Başkanımıza Ziyaret

MHP Dursunbey İlçe Başkanı Mustafa Sarnıç, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı makamında ziyaret etti.

14 Mart 2017 Saat: 14:47

MHP Genel merkezi tarafından MHP İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Sarnıç referandum çalışmaları kapsamında Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ı ziyaret etti.
Konuğunu kapıda karşılayan Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, bu süreçte dik duruşları ile yeni anayasa’nın meclisten geçmesine destek sağlayan Devlet Bahçeli ve MHP teşkilatına teşekkür etti. MHP Dursunbey İlçe Başkanı Sarnıç ile referandum süreci hakkında görüş alışverişi yapan Başkan Bahçavan, bu nazik ziyaretten dolayı Başkan Sarnıç’a teşekkür etti.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Sarnıç, ziyarette yaptığı konuşmada, 16 Nisan'da yapılacak referandumla ilgili görüş alışverişinde bulunmak üzere ziyareti gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni ve güçlü bir Türkiye için hep birlikte evet diyeceklerini ve referandumda Dursunbey’in yüksek bir oranda evet diyerek buna destek olacağına inandıklarını söyledi.