Faaliyetlerimiz

Güreşçilerimiz'den Bir Başarı daha

Balıkesir yıldızlar serbest ve grekoromen il birinciliğine katılan Dursunbey Belediye spor ve Dursunbey Halk Eğitimi merkezi güreşçileri yeni bir başarı daha elde etti.

27 Mart 2017 Saat: 09:20

Balıkesir’de 18 Mart tarihinde gerçekleşen Balıkesir yıldızlar serbest ve grekoromen Müsabakalara 15 sporcu ile katılan Dursunbey Belediyespor, müsabakalarda toplamda 12 madalya elde etti. Dursunbey Belediyespor ayrıca takım halinde 12 ilçe içinde il üçüncüsü oldu.

Güreşçiler önümüzdeki günlerde yapılacak olan Ankara - Kızılcahamam ve Antalya ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonalarında Dursunbey Belediyespor’u ve Balıkesir ilini temsil edecekler. Kulüp Antrenörü Niyazi Pandul bu önemli başarılarda emeği olan başta Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ve Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ile diğer emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.