Faaliyetlerimiz

Dursunbey'de Tiyatro Kulübü Kuruluyor

Dursunbey'de faaliyet gösteren Balmek kursları bünyesinde Tiyatro kulübü kuruluyor. Tiyatro kulübüne son başvuru tarihi ise 13 Kasım 2019 Çarşamba.

11 Kasım 2019 Saat: 15:34

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi meslek edindirme kursları Dursunbey'de farklı bir alanda faaliyet göstermeye başlıyor. Gönüllülük esası ile kurulacak olan Tiyatro kulübünde katılımcılara İlçe yöresini anlatan türkülerin senaryoları ile eğitimler başlayacak.

Kurslar hakkında bilgi veren BALMEK sorumlusu Sevgi Ağralı; "BALMEK adı altında gönüllü tiyatro kulubünü kuruyoruz. Bu kulübümüzde profesyonel eğitimci ile birlikte çalışmalar yapılacak. İlk amaç olarak Dursunbey yöresini tanıtmak, sosyal faaliyeti arttırmak, eğlenmek üzerine kurulan kulübümüze başvurular 13 Kasım 2019 mesai saatlerinin bitimine kadar M. Akif Ersoy Kültür Merkezi üst katına yapılmaktadır" dedi.