Faaliyetlerimiz

Dursunbey’de Lise Tanırım Günleri Sergisi

Balıkesir’in Dursunbey İlçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl sonu sergisi ve Lise tanıtım günleri etkinliği başladı.

17 Mayıs 2017 Saat: 13:44

Dursunbey Milli Eğitim Müdürlüğü Özel büro servisi tarafından organize edilen sergisi ve Lise tanıtım günleri sergisi kent meydanında açıldı. Kurulan çadırlarda İlçede bulunan Lise ve Mesleki Eğitim merkezi görevlileri ve öğrencileri stantları gezen özellikle 8. Sınıf öğrencilerine liselerini tanıttılar. Öğrencilerin kendi okullarını tercih etmeleri için tanıtımlar yapan görevliler yıl içerisinde hazırlanan projeleri de tanıtma imkânı buldular.

Etkinliğe Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Belediye Meclis üyesi Yusuf Turhan ve Vacit Kahvecioğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir ve çok sayıda davetli de katıldı. Stantları gezen Başkan Bahçavan, öğrencilerden ve öğretmenlerden bilgi alırken, okulların sorunlarını da dinledi.

İki gün sürecek olan etkinlik hem ilçe halkının hem de 8. Sınıf öğrencilerinin beğenisine sunulacak.