Faaliyetlerimiz

Dursunbey Belediyespor’dan Polis’e Anlamlı Jest

Dursunbey Belediyespor kulübü mahalle Ligi futbol turnuvası maçlarında görev yapan Polislere anlamlı bir jest yaptı.

17 Aralık 2016 Saat: 19:37

Dursunbey’de devam eden Mahalle Ligi Futbol turnuvasında maçlar kıran kırana devam ediyor. Bugün Dursunbey Belediyespor ile Durabeylerspor arasında oynanan Yıldızlar müsabakaları öncesinde futbolcular sahaya #Polisiminyanındayım yazılı pankartla çıktı. Sahaya bu pankartla çıkan futbolcular ve Dursunbey Belediyespor kulübü başkanı Yusuf Turhan turnuvada görevli polislere karanfil hediye ettiler.

Daha sonra hatıra fotoğrafı çektiren Futbolcular, Polis mensuplarına geçmiş olsun dileklerini de ilettiler. Konu hakkında açıklama yapan Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan; “Hain şer odakları bilindiği üzere geçtiğimiz hafta Beşiktaş’ta Polisimize hain bir saldırı düzenlemişti. Bugünde Kayseri’de yine hain terör örgütü Askerlerimizi hedef aldı. Biz Türk milleti olarak bu tür şerefsiz eylemlerle asla boyun eğmeyiz. Biz her zaman ki gibi Polisimizin Askerimizin yanındayız. Bugünde futbolcularımız polisimize geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Bir kez daha tüm Ülkemizin başısağolsun. Hainler asla emellerin ulaşamayacaklar. Biz bir ve beraberiz” dedi.