Faaliyetlerimiz

Dursunbey Belediyespor'da Transfer Atağı

Dursunbey Belediyespor Somalili genç futbolcu Mohamed Abu Baker Ali Shekh’un transferi için harekete geçti. Yetenekli futbolcunun önümüzdeki sezon Dursunbey forması giymesi bekleniyor.

28 Mart 2017 Saat: 11:44

Dursunbey Belediyespor kulübü Başkanı Yusuf Turhan Somalili Mohamed Abu Baker Ali Shekh isimli futbolcu'nun transferi için düğmeye bastı. Futbolcunun bonservisi için Somali de ki merciler ile iletişeme geçen Başkan Turhan, genç sporcuyu Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan ile tanıştırdı.

Önümüzdeki sezon Dursunbey Belediyespor formasını Mohamed Abu Baker Ali Shekh’e giydirmeyi hedeflediklerini ifade eden Başkan Turhan kendilerine her daim destek olan Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’a da teşekkür etti. Belediye Başkanı Bahçavan’da genç futbolcuyu Dursunbey forması ile görmekten memnuniyet duyacaklarını söyledi.