Faaliyetlerimiz

Başkanımız'dan Anneler Günü Mesajı

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, anneler günü sebebi ile bir mesaj yayınladı.

13 Mayıs 2017 Saat: 22:51

Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan “Annelik yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyanın en güzel, en temiz, en masum ve en yüce duygularından biridir. Dünyaya geldiğimiz andan itibaren üzerimizde sevgisini, emeğini ve desteğini hiç eksik etmeyen annelerimiz sadece yılın bir gününde değil her gününde sevgi, saygı ve minnet duygularıyla anılması gereken en kıymetli varlıklarımızdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit anneleri olmak üzere aramızdan ayrılan tüm annelerimizi rahmetle anıyor, şefkat ve sevgi ile dünyanın en yüce görevini yerine getiren bütün annelerimizin anneler gününü kutluyorum” dedi.