Faaliyetlerimiz

Başkanımız Gazeteciler Gününü Kutladı

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, ’10 Ocak Çalışan gazeteciler Günü’ dolayısıyla yayınladığı mesajda, yerel ve ulusal çapta yayın yapan basın camiasının bu gününü kutladı.

10 Ocak 2017 Saat: 09:15
Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan 10 Ocak çalışan Gazeteciler günü nedeni ile Tüm basın camiasının bu gününü kutladı. Her zaman göz önünde bulunan, zor koşullarda görev yapan ve halkın haber alma hakkının temsilcileri olan gazetecilere, özverili ve kutsal çalışmaları nedeniyle teşekkür borçlu olduklarını belirten Belediye Başkanımız Ramazan Bahçavan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yerel ve ulusal çapta çalışan bütün basın mensuplarına yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ettiğini ifade etti.

Bir ülkenin, bir kentin geleceğini yönlendirmede Basın mensuplarının da büyük katkısı olduğunu vurgulayan Başkan Bahçavan, oldukça zor koşullarda hizmet veren gazetecilerin kamuoyunu her konuda bilgilendirerek kamuoyunu aydınlattığını ve yönlendirdiğini belirtti. Dursunbey’de medyanın önceki yıllara göre çok aktif bir hale geldiğini de ifade eden Başkan Bahçavan, gerek yerel gazeteler gerek İnternet Haber siteleri gerekse Ulusal Haber Ajansı muhabirlerinin İlçede özverili bir çalışma yürüttüğünü vurguladı. Dursunbey’in adını her türlü haber aracı ile Dünya’ya duyuran yerel medyaya teşekkür eden Başkan Bahçavan, “Maddi ve manevi sıkıntılara rağmen görevlerini yerine getirmek için çaba sarf eden gazetecilerin ’10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar halkımıza güncel olayları an ve an aktardıkları için teşekkür ederim” dedi.